Levande pesthärd lördag

 
Mina dagar som en levande pesthärd börjar se ljuset i tunneln. Det är ganska skönt att se det försvinna bakom sig, idag har jag varit upp faktiskt flera timmar i sträck utan att behöva vila. 
 
 
Har bott i sängen sedan onsdags eftermiddag fram till lördag morgon så idag kändes det härligt att sitta uppe i soffan och se på när Andreas drog el, pyssla lite och fixa hemma! 
 
 
Mina nya gardiner som jag beställt kom igår men då orkade jag knappt titta på paketet. Men idag plockade jag fram dem och hängde upp. Sedan var jag helt slut och fick lägga mig och vila igen. Haha, helt galet ur sänkt man kan bli av några virusbaciller, skrattar nästan åt mig själv.
 
 
God lunch!
 
 
Får ju smått panik av att se disken samlas på hög så fort jag tar mig upp för att hämta föda, för att jag inte orkar plocka ur diskmaskinen. Min man reflekterar inte ens över sådant vilket ju är väldigt skönt för honom men jag blir lite stressad så jag får se det här som bra terapi för mig...
 
 
Gjorde bland annat eget linnevatten idag som jag sprayar överallt nu så att det ska dofta gott och fräscht!
Frampå kvällen blev jag sådär "däst" ni vet, när man varit inne fyra dagar i streck och var tvungen och andras lite luft så en liiiten promenad blev det, kan inte ens kalla det promenad, men fick andas lite frisk luft i alla fall. 
 
Sedan sträckte vi ut oss i sofforna och lördagsmyste. Känns dock lite knäppt att helst inte pussas och vara så nära varandra för smittrisken...
 
 
Mitt liv | | 2 kommentarer

Säljer mina pompomlampor

 
Har bestämt mig för att sälja mina pompomlampor som jag gjort med möda och stort besvär ;)
Åtminstone tog det många timmar att göra dem och vika alla pompoms.
Men jag får inte plats med dem längre och därför tänkte jag sälja dem så att de hamnar hos någon som förtjänar dem bättre. 
 
Har två vita och en ljusblå lampa, 55 cm i diameter. De har lampupphängning så det är bara att hänga på dem på lampsladden. OBS! Viktigt att ha en ledlampa i så att det inte börjar brinna. De är förstås lika fina att ha utan lampa också och bara låta hänga som dekoration i taket ex.
100 kr/st (+frakt) först till kvarn!
 
 
 
Mitt liv | | 2 kommentarer

Min säng - min borg

Glad att jag köpte fredagsblommor och dessa sötingar redan i onsdags när jag var på väg hem och kände mig dålig. Annars hade jag stått mig slätt här nu...
 
 
Om ni undrar vad jag sysslar med dessa dagar så ska jag säga att jag undrar detsamma. Livet går just nu ut på att vila och inte göra någonting. Idag har jag lyckats vara uppe en timme så det går ändå åt rätt håll. Men jag får ju liggsår av det här sjuk-livet. Tur att det inträffar sälla då.
 
Trodde att jag skulle bli galet rastlös efter bara någon timme men jag är tydligen alldeles för trött för det. Min kreativa hjärna får ändå rätt mycket motion när jag funderar ut saker som jag kan göra från sängläge. 
 
Härliga sjukblommor från mor och far

- Handlett lillasyster med val av balklänning och tillbehör. Skrattat högt åt våran tillhörande chatt-konversation
- Instagrammat frekventare än någonsin. 
- Levt på glass och smoothies.
- Samlat på mig massa DIY och pyssel som jag vill göra.
- Letat biljetter till sommarkonsert med Rasmus Seebach
- Fortsatt att smörja och smörja min uttorkade näsa efter detta eviga snytande...
- Njutit av ljuset från snön och solen utifrån!
- Laddat dator och mobil oftare än någonsin
- Längtar efter när jag kan kliva upp och bara slänga in alla lakan och morgonrockar i tvättmaskinen och ta en härlig dusch!
 
Mitt liv | | Kommentera
Upp
hittarecept.se