Levande pesthärd lördag

 
Mina dagar som en levande pesthärd börjar se ljuset i tunneln. Det är ganska skönt att se det försvinna bakom sig, idag har jag varit upp faktiskt flera timmar i sträck utan att behöva vila. 
 
 
Har bott i sängen sedan onsdags eftermiddag fram till lördag morgon så idag kändes det härligt att sitta uppe i soffan och se på när Andreas drog el, pyssla lite och fixa hemma! 
 
 
Mina nya gardiner som jag beställt kom igår men då orkade jag knappt titta på paketet. Men idag plockade jag fram dem och hängde upp. Sedan var jag helt slut och fick lägga mig och vila igen. Haha, helt galet ur sänkt man kan bli av några virusbaciller, skrattar nästan åt mig själv.
 
 
God lunch!
 
 
Får ju smått panik av att se disken samlas på hög så fort jag tar mig upp för att hämta föda, för att jag inte orkar plocka ur diskmaskinen. Min man reflekterar inte ens över sådant vilket ju är väldigt skönt för honom men jag blir lite stressad så jag får se det här som bra terapi för mig...
 
 
Gjorde bland annat eget linnevatten idag som jag sprayar överallt nu så att det ska dofta gott och fräscht!
Frampå kvällen blev jag sådär "däst" ni vet, när man varit inne fyra dagar i streck och var tvungen och andras lite luft så en liiiten promenad blev det, kan inte ens kalla det promenad, men fick andas lite frisk luft i alla fall. 
 
Sedan sträckte vi ut oss i sofforna och lördagsmyste. Känns dock lite knäppt att helst inte pussas och vara så nära varandra för smittrisken...
 
 
Mitt liv | | 2 kommentarer
Upp
hittarecept.se