Sista September

 
 
 
 
Godkväll på er! Dagen har gått i ett från att tåget inte gick imorses till att vi fick in vikarier under dan och att jag städade och plockade i en undervisningssal på eftermiddagen efter lektionerna. Älskar när man har tid att hålla ordning också!
 
Det är fantastiskt fina höstdagar nu, kallt men soligt och skönt att passa på att göra lite trädgårdssysslor då. Köpte nämligen ett helt gäng med höstastrar, silverkekar och andra höstblommor i helgen och trettio påsar med höstlökar så dessa skulle grävas ner. Rusta hade 10:- påsen på alla lökar nu och så kompletterade jag med andra vackra tulpaner och hyacinter från Bauhaus så nu har jag massa fint till våren hoppas jag! 
 
 
 
 
Outfits | | Kommentera

DIY: djurburkar

 
Dessa djurburkar gjorde jag i somras för att ha småsaker i på jobbet. Det enda man behöver är en massa rendiskade glasburkar med etiketterna borttagna och små plastdjur. Man kan använda aceton eller bensin för att få bort det sega klistret. 
 
Limma sedan fast plastdjuren och låt torka. Spraya sedan locket i en fin färg och så har du en hel kollektion med unika burkar! Enkelt va?
 
 
 
 
 
Pyssel | | 7 kommentarer

Hösten är här

 
Godkväll! Jag följer min nya kvällsvana som innebär att vid åtta ungefär så börjar sätter jag på TVn och fäller upp datorn och kombinerar lite jobb, slösurf och bloggande medan jag tittar på alla mysiga höstprogram som går. Favoriterna är Kockarnas kamp, Hela Sverige bakar, Dicte, Bonde söker fru, Halvvägs till himlen och Idol. Ja ni fattar, de mesta helt enkelt. Jag kan bara säga att jag njuter av att ta det lugnt och varva ner när jag kommer hem efter tre års galen renovering!
 
 
Outfits | | En kommentar
Upp
hittarecept.se