Foodie Junkie

 
 
 
Fröknäcken med mosad avokado samt ägg och så massa örtsalt på såklart!
 
Fröknäcken 1 plåt
 
3 ägg
2 msk fiberhusk
1 dl mjölk
1 nypa salt
2 dl linfrön
2dl solroskärnor
 
Vispa ihop alla ingredienserna, häll ut på plåt och låt stå 10 minuter.
Grädda i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.
 
Hittade ett så bra recept hos Anna Kubel (som jag måste börja följa!) 
 
Kladdbollar
 
1 halv avokado
4 msk riven kokos
1 tsk Vaniljpulver
3 msk raw kakao
 
Mixa ihop och kladda ihop till små bollar och lägg i frysen tills dom stelnat eller ät dom direkt som dom är!!
Mumsfillibaba!
 
 
Chokladdoppade jordgubbar med kokos samt vit choklad ringlad över, muuuums!!!
 
 
 
 
Mina favoritglass är den som man gör genom att vispa hälften kokosgrädde och hälften yoghurt/mild kvarg.
Kokosgrädden gör att det blir en väldigt len och krämig glass och inte så mycket mejerier dessutom.
Här har jag smaksatt med hallonkvarg samt jordgubbssirap (walden farm). 
Toppade med salta jordnötter och cacao nibs från Renee Voltaire.
Yum!
 
 
En krämig och mättande smoothie på kokosgrädde, yoghurt och hallon som mixats med en tesked chiafrön.
Riktigt smarrig frukost!
Mitt liv | |
Upp
hittarecept.se