Julbak lchf

Mjuk pepparkaka, ca 16 skivor 2 ägg 1 dl sukrin+1 knivsudd stevia 150 g kesella 1 dl mjölk 1 dl vaniljprotein 2 msk kokosmjöl 2 tsk bakpulver 2 msk pepparkakskryddor Vispa samman ägg och sötningsströ. Tillsätt resterande ingredienser och vispa samman allt tills du får en jämn smet. Smörj en normalstor form med smör och bröa med pofiber. Häll i smeten och grädda i nedre delen av ugnen 50 minuter i 160 grader. Smakar som skåne-pepparkaka när man äter med smör!_MG_5929 Sarah Bernhardtbiskvier 8 st Botten: 1 dl mandelmjöl 1 äggvita 1 msk sötströ Chokladkräm: ¾ dl vispgrädde 50 gram mörk choklad 1 ½ tsk sötströ ½ krm vaniljpulver Chokladöverdrag: 70 gram mörk sockerfri choklad Botten Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna med varandra. Gör platta cirklar utav mandelsmeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter tills kakorn a får färg. Låt svalna och börja med chokladkrämen. Chokladkräm Koka upp grädden och ta bort den från värmen. Tillsätt bitar av choklad, sötning och vanilj. Låt fyllningen stelna tills den blir fast. Toppa de kallna kakorna med chokladen. Ställ i kylskåpet så att de stelnar ytterligare. Chokladöverdrag Smält chokladen och låt den svalna lite. Doppa chokladdelen av kakorna i chokladen och låt dem återigen stelna i kylen. _MG_5913Supersaftiga saffransmuffins 12 st 3 ägg 3 msk sukrin+1 knivsudd stevia 1 dl kokosmjöl 1 dl kokosflingor 100 gr smör 1/2 dl mjölk 0.5 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 kuvert saffran Vispa ägg och sötning pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Smält smör och blanda i mjölken, häll ner det i äggsmeten. Rör ner det torra och blanda ihop. Fördela smeten i 12 formar. Grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 10 min. Ta ur och låt svalna. _MG_5478 Varm choklad Värm upp mjölk och vispa ner 1,5-2 msk kakao och 1 msk sukrin. Låt koka upp och servera med vispad grädde och lite pudrad kakao._MG_5467 Struvor 1 ägg 1 dl mjölk 1-2 msk kokosnötsmjöl 500 gram kokosfett (att fritera i) Smält kokosfettet och droppa ner några droppar smet för att se så att det pyser och fräser om det. Doppa sedan järnet i fettet och sen i smeten utan att det kommer smet på ovansidan av järnet! Doppa sedan ner järnet i fettet och låt friteras ca 20-30 sekunder. Lyft upp och peta av jätteförsiktigt med en sked på hushållspapper på galler. Innan de kallnat helt, strö lite sötströ över. _MG_5939The ugly truth: Riktigt knepigt att få av dem så efter två stycken tröttnade jag och hällde allt i pannan och gjorde en friterad pannkaka istället. _MG_5941
Recept | |
Upp
hittarecept.se